Алпски скијачки клуб СКАДИ

Амбициозен тим на професионални спортски работници (тренери,инструктори,професори и поранешни натпреварувачи)

Светски куп

Уште едно присуство на АСК СКАДИ во Соелден на Светскиот куп а воедно и отварање на новата скијачка сезона...

Банско

АСК СКАДИ на 17.12.2014 тргна во остварување и на последните тренинзи на снег за оваа година...